Beste Vrieservice klant,

Met genoegen brengen wij u op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Vrieservice. Met ingang van 24 maart 2017 neemt Yes Telecom, zelfstandig dochteronderneming van KPN, Vrieservice over. Dit heeft verder geen invloed op uw huidige aansluitingen en uw relatie met uw contactpersoon. Yes Telecom en Vrieservice zullen met deze nieuwe samenwerking elkaar verder ondersteunen en aanvullen in het bedienen van u als zakelijke klant. Yes Telecom is een zelfstandig onderdeel van KPN met volledig focus op de zakelijke markt via het netwerk van KPN. Gezamenlijk zullen de providers aan de verdere uitbouw van haar zakelijke klantportfolio en dienstverlening werken.

Het bundelen van krachten zal versterkt worden doordat Vrieservice en Yes Telecom op elkaar lijken in werkwijze, klantbenadering en focus. Beide organisaties zijn zeer betrokken bij ondernemend Nederland en bieden dan ook maatwerk-oplossingen die passen bij het MKB via het kwaliteitsnetwerk van KPN. Door de omvang kan er snel geschakeld worden. Een hoog Service niveau; persoonlijk contact, flexibiliteit in het bieden van (maatwerk)oplossingen en gratis servicetools om o.a. kosten te analyseren, wordt met deze samenwerking voort gezet.

De opgebouwde reputatie van Vrieservice sinds 2001 bij onze klanten wordt voortgezet en blijft gekoesterd. De vestiging in Drachten zal om deze reden dan ook aanblijven voor ondersteuning van u als klant. Met vier locaties door heel Nederland; Leiden, Hengelo, IJsselmuiden en Drachten kunnen we bestaande en nieuwe klanten de beste persoonlijke bediening en klantgerichte ondersteuning bieden. Tevens profiteert u van de verdere intensivering in de samenwerking door vernieuwende productcombinaties die nog beter aansluiten op uw wensen en behoeften.

Wij kijken er naar uit om samen met Yes Telecom onze dienstverlening nog verder te optimaliseren.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ondergetekende of kunt u terecht bij uw eigen contactpersoon.

Met vriendelijke groet,

Vrieservice

Alexander de Vries
Algemeen directeur

IMG_8640

 

Share with your friends: