Komende zondag is het weer zover, de jaarlijkse Biddle Run vindt dan plaats. De survivalrun in Kootstertille is een begrip in de omgeving, maar ook landelijk. De wedstrijd maakt onderdeel uit van de landelijke wedstrijdkalender. Er zijn jaarlijks zo’n 1500 deelnemers, afkomstig uit heel Nederland. “Zo’n prachtig evenement sponsoren wij graag”, aldus Alexander de Vries van Vrieservice.

De organisatie van de Biddle Run is al maanden bezig met de voorbereidingen voor de survivalrun. “In de voorbereiding en tijdens het evenement is het belangrijk dat we goed bereikbaar zijn op degelijke toestellen die tegen een stootje kunnen. Vrieservice biedt ons, net als voorgaande jaren, extra sponsoring aan in de vorm van telefoons en abonnementskosten die wij maken. Hier zijn we natuurlijk als organisatie heel blij mee!” aldus Hendrik Dijkstra van de Biddle Survivalrun.

Vrieservice ondersteunt regelmatig lokale evenementen op het gebied van sport. Daarnaast zijn een aantal medewerkers van Vrieservice deelnemer aan de run. Op de foto Ninja Keegstra van Vrieservice en Hendrik Dijkstra van de Biddle Survivalrun. 
Biddle Run
Share with your friends: