Vrieservice als totaalleverancier voor uw telefonie

Ying Media heeft zowel de vaste als de mobiele telefonie via Vrieservice. “Eén aanspreekpunt en mensen die meedenken dat is wat ik wil en heb gevonden bij Vrieservice.

Vrieservice vaste en mobiele telefonie
Flexibel, gemakkelijk en goedkoper op het beste netwerk! Ondernemers bellen met Vrieservice. Waarom? Vrieservice is de Friese telecom specialist die telecommunicatie beter, gemakkelijker en goedkoper maakt. Laten we eerlijk zijn, zo moeilijk is dat niet. Vaste en mobiele telefonie is de basis van de interne en externe communicatie van uw bedrijf. Vrieservice biedt betrouwbare en voordelige oplossingen die u veel besparing opleveren.

Over Ying Media
Ying Media is een onafhankelijk bedrijf gericht op het rendabel uitgeven en exploiteren van relevante, kwalitatief hoogstaande producten en diensten. Deze zijn gericht op sport, recreatie & toerisme welke uitstraling hebben en inzicht verschaffen. Creativiteit en toegevoegde waarde leveren aan een merk, dienst of uitgave is ons dagelijks werk! Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën geleid door ondernemerschap.