Totale integratie van vaste- en mobiele telefonie!

Staalbouw Nauta heeft sinds kort een volledige vast-mobiel integratie. Er zijn nog maar 3 fysieke vaste toestellen in het pand aanwezig. Voor de overige medewerkers heeft de mobiele telefoon de functies van het vaste toestel vervangen.

Mobiel als vast toestel
Met nog slechts 3 vaste toestellen in het hele bedrijf (receptie) zet Staalbouw Nauta in op de toekomst. De overige medewerkers gebruiken sinds de overgang het mobiele toestel ook als een vast toestel. Zij kunnen doorverbinden, de beschikbaarheid aangeven en zelfs uitbellen met een vast nummer. Ook kan de receptie de beschikbaarheid van deze medewerkers zien, het maakt hierbij niet uit of de medewerker op zijn mobiele- of vaste nummer gebeld wordt.

Staalbouw Nauta
Nauta Staalbouw Heeg levert zware constructies in binnen- en buitenland.
Al in 1875 begon Nauta in het Friese Heeg als hoefsmid. Ze fabriceerden zelfs staalconstructies voor de kermiswereld. Nu is Nauta Staalbouw veel meer. Gegrond in het verleden en met het oog op de toekomst bouwen zij complexe staalconstructies voor bedrijfshallen, utiliteitsbouw en civielbouw. Ook remmingwerk, apparatenbouw en offshore constructies als pontons, paalkoppen en meer levert Nauta Staalbouw, in binnen- en buitenland. Staalbouw Nauta maakt deel uit van de GB Steel Group en hebben dus de beschikking over bijvoorbeeld het machinepark van Kampstaal en de diensten van Kamplacon dak- en wandbeplating.