Kwaliteit wint altijd!

Vrieservice is dé mobiele provider voor de zakelijke markt. De producten, diensten en de service zijn volledig op de zakelijke gebruiker afgestemd.

Kwaliteit en zekerheid van KPN netwerk
Vrieservice begrijpt dat zakelijke klanten hoge eisen stellen aan hun mobiele telefonie abonnement en dat zij, waar zij zich ook bevinden, de beste bereikbaarheid verlangen. Ook binnenshuis! Daarom bellen klanten van Vrieservice op het netwerk van KPN.

Service
Als klant van Vrieservice kunt u een hoge servicestandaard verwachten. Zo krijgt u altijd direct een medewerker aan de lijn als u ons belt en staan wij altijd voor u klaar. Dat vinden wij gewoon en wel zo persoonlijk.

De juiste prijs
Vrieservice levert uitstekend bereik en ongekende service en zorgt daarbij voor de juiste prijs voor haar klanten. Vrieservice levert abonnementen die passen bij uw organisatie. U profiteert bovendien van heldere, voordelige tariefstructuren en aanvullende diensten die u helpen uw kosten inzichtelijk en beheersbaar te maken. Kortom, Vrieservice levert maatwerk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding!

Oosterpoort Vakopleidingen BV
Oosterpoort Vakopleiding, de beroepsopleider van Noord Nederland, heeft zich volledig gespecialiseerd in nascholing. Samen met de ondernemer wordt gekeken welke trainingen nuttig en inpasbaar zijn. Ook wordt er een subsidiescan gemaakt. Er zijn diverse O & O fondsen en regelingen als STAOBB, SOOB, maar ook ESF. In samenwerking met EduTrans is zelfs een volledig kostenneutraal traject mogelijk. Een groot gedeelte van de transportondernemers kiest voor kostenneutraal. Dankzij een netwerk van samenwerkingspartners verzorgt Oosterpoort Vakopleiding deze opleidingstrajecten landelijk. Van 1 tot 1000 werknemers!