Naast mobiel nu ook vast van Vrieservice!

Vrieservice was al verantwoordelijk voor de mobiele telefonie en het track&trace systeem van Installatiebedrijf Hoekstra. Sinds kort levert Vrieservice ook de vaste telefonie.

Vestigingen met elkaar verbonden
Met de VoIP oplossing van Vrieservice zijn alle drie de vestigingen van Installatiebedrijf Hoekstra met elkaar verbonden. Zo is inzichtelijk wie in gesprek is, ook al zitten de medewerkers niet bij elkaar op kantoor.

Hypermoderne centrale
Installatiebedrijf Hoekstra is met de overgang van de vaste telefonie aangesloten op de hypermoderne gehoste telefooncentrale van Vrieservice. Hierdoor beschikken zij over alle opties en functionaliteiten die zij zich maar kunnen wensen.

Installatiebedrijf Hoekstra
Installatiebedrijf Hoekstra (Heerenveen, Drachten & Wolvega is totaalinstallateur. Wij bieden voor diverse marktsegmenten een passende oplossing met betrekking tot elektrotechnische en werktuigbouwkundige vraagstukken.

Ons bedrijf bedient de markt in noord Nederland en is innovatief op het gebied van gas, water, elektra, luchtbehandeling, verwarming, airconditioning, sanitair, camera-systemen, brandmeldinstallaties en beveiligingsinstallaties. Ook is ons bedrijf vooruitstrevend als het gaat om het ontwerpen van duurzame en energiezuinige oplossingen. Ook kunnen we invulling geven op het gebied van domotica-systemen. Wij zijn KNX-gecertificeerd en hebben reeds diverse domotica-projecten opgeleverd.