VrieService regelt voor de derde keer de communicatie voor het Solar Team Twente. Dit jaar is de Solar Challenge in Australie ook te volgen via RTL 7 en Weervrouw Helga van Leur helpt het team met de weer strategie en met behulp van de Satelliet telefoons van VrieService wordt deze strategie doorgegeven aan de solar auto. Tevens geeft de Satelliet telefoon GPS coordinaten door waardoor u via de website en de nieuwste App van Solar team Twente de Auto kunt volgen.  

 

Een team van  jonge en gedreven studenten met maar één doel. Gezamenlijk de meest innovatieve zonneauto bouwen en daarmee  een topnotering halen in de World Solar Challenge: de race van 3010 km dwars door de Australische woestijn. In een unieke samenstelling, met ieder zijn eigen kennis en persoonlijkheid, gaat het Solar team de uitdaging en het avontuur aan, om een topprestatie neerzetten in Australië!

VrieService sponsort Solar Team Twente door middel van het leveren van satelliet communicatie. Deze apparatuur wordt in Australië gebruikt om weerdata te verzenden tussen de weerauto (die een paar uur vooruit rijdt) en de strategieauto. De strateeg kan met de weerdata de race simuleren en beslissingen nemen over de racestrategie. Via Iridium satelliet telefoons en een BGAN terminal wordt de communicatie geregeld.

Overtuigd van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.


Het MAN rally team altijd in beeld door Satellietcommunicatie van VrieService..
Lees meerVrieService zet Solar Team Twente in het zonnetje..
lees meerOlav Mol van RTL (GP) deed verslag in de Dakar rally's met BGAN appartuur van VrieService..
Lees meer