Vrieservice Zakelijk

Vrieservice Zakelijk biedt u de flexibiliteit om uw abonnementen goed te laten aansluiten op de bedrijfsvoering. Voor elk zakelijk segment is er altijd een een geschikt abonnement: van zzp’er tot groot zakelijke klanten.

Vrieservice onderscheidt zich van de rest
De abonnementen onderscheiden zich van de huidige abonnementen door veel flexibiliteit te bieden op databundels en het delen van tegoeden. Er zijn drie categorieën abonnementen:
    Er is een abonnementsvorm waarmee de klant per belminuut/sms/MB betaalt: Vrieservice Zakelijk Mobiel. Deze abonnementen zijn maandelijks aan te passen of op te zeggen
    Er zijn abonnementsvormen waarmee klanten een vast aantal belminuten, sms’jes en MB’s inkopen per maand: Vrieservice Zakelijk Mobiel Bundel
    De meest uitgebreide abonnementsvorm biedt onbeperkt bellen en sms’en, zodat de gebruiker niet meer voor onverwachte kosten komt te staan: Vrieservice Zakelijk Mobiel Onbeperkt

Groepsbundels
Bij Zakelijk Mobiel Bundel biedt Vrieservice grotere databundels dan voorheen, met een zeer laag buitenbundel tarief. Bel- en datategoeden kunnen onder collega’s onderling worden verdeeld; de ene medewerker verbruikt nu eenmaal meer dan de ander.

Extra SIM
Bij de Zakelijk Mobiel Onbeperkt abonnementen kunt u een 2e simkaart aanvragen voor bijvoorbeeld een laptop of tablets. Deze simkaart maakt gebruik van de databundel die ook hoort bij uw Zakelijk Mobiel Onbeperkt abonnement. Zo kunt u uw MB’s optimaal benutten met al uw apparaten.

Buitenlandopties
Ook buiten Nederland kunt u onbezorgd zaken doen. Met onze nieuwe voordeelopties voor bellen en internet in de EU of de rest van de wereld maakt u alleen gebruik van buitenlandbundels op het moment dat een gebruiker daadwerkelijk in het buitenland verblijft én betaalt u pas voor de bundel op het moment dat er verbruik in het buitenland plaatsvindt. U kunt voor elke aansluiting afzonderlijk deze voordeelopties gratis aanzetten via de klantenservice.

Gerelateerde links