Alarmkaarten

Tegenwoordig kunnen alarmsystemen worden aangesloten op een internet of VPN verbinding voor doormelding van alarmmeldingen naar een alarmcentrale. Voor deze vorm van doormelding is een back-up vereist, omdat bij netspanninguitval de router uitvalt en er dus geen alarmmeldingen meer kunnen worden verzonden.

Ook is er bij onderhoud van de provider of het bewust doorknippen van de telefoonkabel geen doormelding mogelijk. Voor back-up wordt GPRS (het mobiele netwerk) gekozen, omdat dit dezelfde techniek (IP) gebruikt voor het versturen van informatie.

Vrieservice levert voor deze toepassing een M2M simkaart die zorg draagt voor de doormeldingen vanuit uw alarmsysteem via een GPRS verbinding

De SIM gebruikt het netwerk van KPN, dat met de lage frequentieband (900 MHz) ook binnenshuis een goede dekking biedt. Vrieservice heeft verschillende oplossingen qua bundel. De kosten hiervoor zijn terug te vinden in het aanvraagformulier

Voor deze speciale mobiele data toepassingen kan vrieservice maatwerk leveren. Vraag ons naar de mogelijkheden en neem contact met ons op.

Natuurlijk kunt u ook direct uw alarmkaart aanvragen, vul daarvoor onderstaand formulier in en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen:

Uw naam (verplicht)

Uw e-mailadres (verplicht)

Uw telefoonnummer

Opmerkingen