Van Loon Rioleringsystemen uit Oosterwolde is onlangs klant geworden bij Vrieservice. Het bedrijf, gerund door René en Fems, levert complete leidingsystemen aan een brede groep klanten in Noord Nederland en daarbuiten. Qua telefoon- en internetoplossingen groeide Van Loon uit haar spreekwoordelijke jasje. Om deze reden benaderde eigenaar René Vrieservice.
 “Als wij tegelijkertijd wilden telefoneren en pinnen, dan viel de verbinding weg. Heel vervelend, want we willen natuurlijk graag altijd goed bereikbaar zijn voor onze klanten”, aldus René. Daarnaast werkte de internetverbinding enorm traag. Het bedrijf is gesitueerd in een zogenaamd ‘buitengebied’. Dit houdt in dat gebruikers niet optimaal kunnen profiteren van de telefonie- en internetmogelijkheden omdat het gebied te afgelegen is.
Vrieservice adviseerde René en Fems te kiezen voor een telefonielijn waarvan meerdere gebruikers tegelijkertijd gebruik kunnen maken. Daarnaast verzorgde Vrieservice een snelle internetverbinding die, ook in een buitengebied, zeer snel werkt.

Waarom Vrieservice voor Van Loon?

Van Loon Rioleringsystemen staat bekend om haar uitstekende service. “Vriendelijke service, dát vinden wij nou belangrijk. Vriendelijk omdat onze klanten niets minder verdienen en omdat het ons werk ook veel leuker maakt”, aldus Fems van Van Loon Rioleringsystemen. Vrieservice is een bedrijf dat eenzelfde servicelevel nastreeft en een no-nonsense werkwijze heeft. Foppe van Vrieservice: “Wij merken dat onze klanten op zoek zijn naar kwaliteit. Er is niks vervelender dan een internetverbinding die het niet doet of telefonisch niet bereikbaar te zijn voor klanten of collega’s. In Vrieservice vinden ze een betrouwbare partner die goede bereikbaarheid vanzelfsprekend vindt en er gewoon altijd is voor haar klanten. We hebben dan ook alle vertrouwen in een goede samenwerking met het prachtige bedrijf van René en Fems.”

Giftcardactie 15-jarig jubileum Vrieservice

Vrieservice bestaat dit jaar 15 jaar. Daarom hebben we op dit moment een leuke giftcard-actie. Wordt u nieuwe klant van Vrieservice of bent u een bestaande klant en draagt u een potentiële klant aan? Dan belonen wij u per nieuwe aansluiting met één of meerdere giftcards van Coolblue, Bol.com, Diner cadeau en Fashioncheque t.w.v. 15 euro!

Van Loon Rioleringsystemen

René en Fems ontvangen uit handen van Foppe Hoekstra vier giftcards omdat ze vier aansluitingen bij Vrieservice hebben afgenomen. 

Share with your friends:

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked. *